Julehilsen med nyt World Rose News.

Kære rosenvenner

 Endnu et udfordrende rosen-år er ved at rinde ud. Tak for godt samarbejde i Det Danske Rosenselskab, Roser i Danmark, Rosenforum Danmark, samarbejdspartnere og rosenvenner i ind- og udland. Fascination af roser er en stærkt berigende passion –  ’Ingen roser er dog uden torne’ og vi må gøre vores bedste for at undgå de værste torne.

Pandemien satte det meste på standby igen i år, men ikke roserne – de blomstrede overdådigt fra tidlig sommer og mange fortsatte med at sætte knopper og blomst til sneen faldt tungt 1. december. Hold øje med siden her, der kommer snart nyt om spændende rosenudflugter og arrangementer i Svensk og Nordisk rosensamarbejde.

Med en dugfrisk december og  jule-udgave af World Rose News, ønskes  I alle en glædelig jul og et helsebringende, fredfyldt nyt rosenår 2022.

Inger Schierning, Magrethe Franck, Lise Færch og Torben Sander   

World Rose News December 2021 –  Se her

Derek Lawrence – WFRS administrerende direktør skrev:

“Kære medlemmer af direktionen, tidligere præsidenter og formænd,

Det er tid til at pakke den festlige udgave af ‘World Rose News’ op.

I dette pragtnummer har redaktør Steve Jones fremtryllet en strømpe fuld af godter til at bringe lidt varme og juleglæde.

Melanie Trimper inviterer os på en inspirerende rundvisning i en herregård beliggende ved Carrick Hill, Adelaide.. Den charmerende ejendom er omgivet af pragtfulde haver, som er vært for en rosenhave skabt i hyldest til den store australske rosenavler, afdøde Alister Clark.

Vi viser arbejdet udført af vores dedikerede team af vicepræsidenter, som ser tilbage på deres præstationer. Uanset globale vanskeligheder, formåede de at rejse til forskellige internationale forsøgshaver, for at bedømme nye rosensorters kvaliteter.

Vi er taget på en fortryllende rundvisning i Englands Royal Horticultural Society 240 acre store park ved Wisley. Her bliver roseentusiasten forkælet med en moderne rosenhave, der opfylder gartnere i det 21. århundredes behov og ønsker.

Må denne sæsonudgave løfte dit humør i disse udfordrende tider og i forvisning om, at rosenrøde tider venter forude; især den spektakulære 19. World Rose Convention,  der holdes i Adelaide i Australien i oktober 2022.

Med mine bedste ønsker til alle.

Derek”

I lighed med tidligere år bringer vi her julekort fra nær og fjern:

Julekort 2021
« af 2 »