Tilmelding til World Rose Convention 2022.

For første gang nogensinde bliver der mulighed for at tilmelde sig og opleve en del af det spektakulære program digitalt hjemmefra.

Melanie Trimper skriver i nyhedsbrevet:

Early Bird-registreringsgebyret på AUD$850 repræsenterer fremragende værdi for pengene, da det inkluderer begivenheder, der tidligere var mærket “ekstra”. Dette beløb inkluderer den store åbningsceremoni, et foredragsprogram i verdensklasse sammen med morgen-te og frokost inkluderet i 4 dage, og også en vidunderlig heldagstur og speciel frokost ved et elegant, historisk vartegn. Som en del af din registrering inkluderer dagturene og besøgene Adelaide Botanic Garden, Cleveland Wildlife Park, Carrick Hill, en eftermiddag med byture til rosenhaver og en vandretur for at se det 19. århundredes interessante steder langs vores maleriske boulevard, North Terrace.

Derudover giver din registrering dig adgang til ‘International Rose & Garden EXPO’, der afholdes i forbindelse med kongressen, også bekvemt placeret ved Adelaide Convention Centre. Her vil du se National Rose Show – smukke blomsterudstillinger – besøge stadeholderne, der vil have haverelaterede produkter til salg, og nyde foredragsholderens program, som kører dagligt på EXPO.

DOWNLOAD PROGRAMMET og TILMELDINGSBROCHUREN på hjemmesiden

www.wrc22.aomevents.com.au

Registreringen er nu officielt åbnet for den 19. World Rose Convention, der afholdes i Adelaide Australien mellem 27. oktober – 3. november 2022.

De vedhæftede billeder er af Adelaide Conference Centre, som vil fungere som kongressens centrum, og et billede af rosenhaven som er placeret ved Adelaide Botanic Garden.