Valdemarsdag er rosens dag i Løve

Kom og oplev Torben Thim causere om kulturrosen – særligt klatreroser, dens ledsageplanter og mm.
Onsdag d. 15 juni kl. 10 – 15.30.
Deltagerantal max 40 personer – så køb hurtigt billet til arrangementet den 15. juni 20.22 kl. 10.00. Fællesspisning/lunch hvor man nyder sin egen MEDBRAGTE picnic-kurv. Der kan suppleres med drikkevarer på stedet. Kl. 15.30 siger vi farvel og tak og på gensyn.

Til arrangementet bestilles billetter til en pris af kr. 95,00 via vores mail love@roses.dk

Se programmet her

”Roser dækker næsten alle behov for blomster i haven. Om det er på mur, op i et træ, i kantede bede, over stakitter, i busketter etc. I moderne handel anbringes de i ganske få kategorier som: storblomstrede roser, buketroser, kantroser, buskroser, klatreroser, vilde roser. Det er ikke tilfredsstillende, hvis man vil vide mere, derfor graver vi et stykke dybere. Gartneren har derfor placeret roserne i nummererede grupper dels efter herkomst – fx at roserne har samme mor – dels  efter deres anvendelse –  fx klatrerose, skæreroser, roser under glas –  om de er historiske eller er nyheder”

My-Garden sælger roser fra et sortiment på knapt tusind forskellige sorter – historiske roser, klatreroser, bed- og skæreroser, hækroser, roser til drivhus. Roser både til den lille have, fritidsgrunden, større haveanlæg, parker og landskab.

MERE END ROSER… PLANTER TIL ETHVERT FORMÅL

My-garden.dk sælger også klematis, rhododendron, stauder, alle slags træer og buske, stedsegrønne, formklippede træer og buske