World Rose Convention Photo Competition

På opfordring fra Executive Director, WFRS, Derek Lawrence videresendes denne invitation fra WRC Digital Rose fotokonkurrence, Adelaide som opfordrer til at du finder dine bedste rosenbilleder frem og tilmelder dig konkurrencen.

Desuden er det for første gang nogensinde muligt at deltage virtuelt i en Rosernes verdenskongres og opleve højkvalitetsstreaming af åbningsceremonien, 3-dages foredragsserie og WFRS Galla Awards under afslutnings ceremonien igennem den virtuelle platform. – Dvs. mere end 20 timer med rosenrelaterede foredrag og events, som kan ses direkte fra 27.oktober til 3. november eller når det passer bedst hen over vinteren. Virtuelle delegerede vil kunne få adgang til optagelserne når som helst i tre måneder efterfølgende.

“Kære medlemmer i World Federation of Rose Societies,

Mange medlemmer har ikke mulighed for at deltage i 19. World Rose Convention i Australien, men for den ivrige fotograf, er der mulighed for at deltage ved at indsende digitale jpeg-billeder til konkurrencen. Se vedhæftede dokument.  Konkurrencen slutter den 17. oktober. For at deltage skal du blot sende en e-mail for at få din infopakke med instruktionerne: roseexpo22@gmail.com

Bedste ønsker

WRC Digital Rose fotokonkurrence

Adelaide”

Se nærmere om fotokonkurrencen her