World Rose News marts 2022

Forord af redaktør Steve Jones: ”Foråret er tilbage på den nordlige halvkugle, mens den sydlige halvkugle er på vej ind i efteråret. COVID kontrollerer stadig vores liv i en eller anden form, selvom det er ved at lette. Rejser er stadig begrænset i nogle tilfælde. Det gælder ikke roserne. Rosengartneriet sælger ud af alle deres barrods roser, da folk dyrker havearbejde derhjemme mere end nogensinde før.

Mit fotografi til dette nummer er ʽAbhishek’ en rød blanding af buskrose fra IAHI i Indien.

Coverrose til dette nummer af John Mattia er ʽBarbra Streisandʼ (WEKquaneze), en meget duftende te-hybridt fra Tom Carruth, Weeks Roses. Introduceret i 2000.

I denne udgave byder vi på opdateringer til World Rose Convention vedrørende rejser, foredragsholdere, opdateret konvention brochure, hotelinformation og et besøg i Adelaide. Vi bringer en dejlig WFRS Vice President rapport fra Slovenien og WFRS-treårs-rapporten fra Frankrig.

Vi er også begejstrede for vores nye sponsorat med Felco, producenter af præcisions- rosen sakse.

I kan læse martsudgaven af “World Rose News”  her.
God fornøjelse!

Steve Jones, Fiddletown, CA, USA

Bemærk: Alle fotos og artikler, medmindre andet er angivet, er af redaktøren.

ANSVARSFRASKRIVELSER

Redaktøren forbeholder sig retten til at redigere indsendte artikler af hensyn til stavning, grammatik eller pladshensyn.

WFRS påtager sig intet ansvar for brugen af ​​copyright-beskyttede fotografier fra nogen af ​​vores bidragydere uden tilladelse.

Besøg vores hjemmeside på www.worldrose.org her finder du også vores søster publikation: By Any Other Name? (BAON)?

BAON udgives af WFRS Conservation & Heritage Rose Committee og dækker arter, gamle haver og historiske roser og bestræbelserne på at indsamle og redde dem.

Kopier kan downloades fra WFRS hjemmeside:

www.worldrose.org