28. november, 2021

Julegaveide!

Drømmer du om en unik og anderledes haveoplevelse?

Med over tredive års erfaring tilbyder The Green Guide eksklusive, guidede ture og udflugter samt kurser og foredrag online.

Vi er en familieejet virksomhed, der arrangerer ture, udflugter, arrangementer og foredrag med stor lokalkendskab. Vi har stor erfaring  i Europa og særlig ekspertise inden for natur, parker og haver. Vores mål er at dele vores passion for de grønne landskaber. Læs mere på vores hjemmeside

Lions Rose er en rigtig god rose til nordiske haver med blomster i en varm cremehvid farve. Den blomstrer villigt med store blomster med duft af frugt og citrus. Vækstformen er kraftig og løvet mørkegrønt. Det kan beskæres til en busk på en meter, men også blive lidt højere.

Amber Queen er en lavtvoksende floribunda rose med smukke mildtduftende ravgule blomster der sidder i klaser. Rosen blomstrer fra juni til oktober og kan endda dyrkes i store potter.

Hansestadt Rostock er også en god bedrose med blomster i abrikos orange, , der blomstrer rigeligt og længe.  Løvet er grønt og skinnende. En dejlig rose at kombinere med stauder forreste i bedet eller i store potter.

Ghislaine Feuerwerk er søster til den velkendte Ghislaine de Féligonde med en dejlig varm orange pink tone i de smukke blomsterklaser. Det er en busk på ca. 1,5 meter med to blomstringer pr. sæson. dufter vidunderligt af moskus og er meget flot i buketter.

Trojka er en klassisk tehybrid med store blomster, der veksler mellem orange, abrikos og varm pink. Det dufter skønt og blomstrer indtil oktober. Smukt formet rose.

Kordes Aloha er en dejlig klatrerose med orangerøde blomster. Det har en kraftig vækst, mørkegrønt løv og mange torne. Duften er frugtagtig og fin.

Golden Celebration er en Austin rose med gyldne, kugleformede blomster, der dufter ligesom en gammeldags rose, krydret med antydninger af honning og citrus. Det bliver være omkring 1,2 m høj og vokser som alle Austin roser, bedst på god, velgødet jord.

The Lark Ascending har halvfyldte blomster i lys orange på 1,5 m høje, kraftige buske. Blomsterne dufter godt med en blanding af terose og myrra og er smukke i buketter.

Roald Dahl har meget smukke gule, fyldte blomster på opretvoksende grene. Løvet er smukt med matte, medium grønne blade.

Port Sunlight har blomsterglød som appelsiner og dufter af citrus. En dejlig rose på op til 1,5 m på et lunt voksested.

Lady of Shalott er en højtvoksende rose med smukke, duftende blomster med sundt løv, nem at dyrke og god i buketter.

Hvilke roser drømmer du om til dine bede næste år? Skriv gerne om det på The Green Guide.