The Rose Times, Summer 2022

Med tilladelse fra Rose Society UK deler vi nyhedsbrev Summer 2022 med jer.  Først lidt fakta om Rose Society UK:

Rose Society UK opstod på initiativ af dedikerede tidligere medlemmer af The Royal National Rose Society (1876 – 2017) Formål er de samme som i vores danske Rosenselskab ” at fremme kendskab og interesse for roser”…..

Medlemsbladet ”The Rose Times” sendes online forår, summer, efterår og vinter.  Det er først nu i 2022 (efter 2 år med Covid) at det har været muligt af afholde de fleste af de ønskede aktiviteter . The Rose Times SUMMER 2022 giver et indblik i de mange rosenaktiviteter i Rose Society UK igennem sommeren 2022.

Sekretær og redaktør Ray Martin skriver: “Du vil forhåbentlig se, at vi denne gang har fremhævet medlemmerne lige så meget som roserne? Foreningen kan ikke fungere uden jer medlemmer, og vi vil gerne høre mere fra jer.

Det har været det mærkeligste og nu tristeste i år med Hendes Majestæt Dronning Elizabeth II’s død.

Det bekræfter Hendes Majestæts besked under COVID, da hun sagde: “Vi mødes igen”. I år, er det præcis, hvad vi har forsøgt at gøre. Shows og arrangementer i løbet af året har givet os mulighed for at mødes, sætte nogle ansigter på navne, og  dele vores kærlighed til “the Queen of flowers -The ROSE”.

Det er vores hensigt at gøre mere næste år. og vi håber meget, at du vil fortsætte med at følge os..

Rigtig godt efterår alle sammen.”

God fornøjelse med læsning af medlemsbladet som du kan læse her.