Torben Thim i Løve fylder 75 år

Torben Thim i Løve fylder 75 år
Som hos Adam i Paradis beriger det dagene hos Torben Thim at kategorisere og beskrive, at filosofere og fortolke, at bygge, male, rejse, se og smage, manden i Rosenplanteskolen i det Vestsjællandske, som har 75-års fødselsdag 25. maj 2021

Af Inge Schjødt

Tirsdag 25. maj runder han 75 år, Torben Thim, rosengartner, arkitekt, maler, forfatter, filosof, sanselig mad- og musikelsker, kort sagt et sandt renaissancemenneske med et vidtspændende talent, man ikke sådan lige sætter i bås.

Læs hele Inge Schjødts artikel her

Kære Torben

Et varmt og hjerteligt tillykke skal lyde fra os som rosenvenner og nære samarbejdspartnere i Det Danske Rosenselskab igennem mere end et kvart århundrede. Det var dine bevingede ord og eventyrfortælling om roser i Danmark, der formulerede vores bud i 2012 på at vinde værtskabet for en rosernes verdenskongres til Danmark i 2018.  Vi præsenterede vort bud ”Et eventyr om roser” ved 16. World Rose Convention (WRC) i Sydafrika i oktober 2012 og vandt over Kina. Du deltag aktivt i 25 møder i WRC2018 arbejdsgruppen, foruden møder med Slots og Kulturstyrelsen og andre samarbejdspartnere, du skrev tekster til hjemmeside og brochurer og meget mere.

Foran 500 deltagerne fra hele verden ved 17. WRC i 2015, formåede du på få minutter at tryllebinde publikum og derved sikre os den største forhånds tilmelding til en WRC nogensinde. Du skrev ”The History of the Rose in Denmark” til 18. WRC.  Bogen har en stor del af æren for at Det Danske Rosenselskab blev nomineret blandt 160 internationale kongresværter til  Københavns Event og Kongres Award 2019 og opnåede en flot 2. plads.
Tillykke!

Torben Thim 75 år