29. marts, 2021

Gerlevparkens venner søger flere venner

Året er i gang igen i Gerlevparkens rosenhave. Den første beskæringsweekend er netop afsluttet, og Torben Thim har været på besøg for at instruere nye og gamle frivillige i beskæringen af Poulsenroserne. Den primære beskæring af de mange historiske roser i haven sker i juli måned, når de er afblomstret. Også her vejleder Torben Thim om beskæringen.

De frivillige i Rosenhaven mødes jævnligt til fælles luge- og plantningsweekender, så vi er sikre på at nå hele vejen rundt. Alt sammen noget, der selv i Corona tiden kan lade sig gøre. Vi går jo med pæn afstand mellem hinanden.

Coronatiden har også bevirket, at vi har haft rigtig mange gæster i haven. At komme ud i naturen er blevet rigtig vigtigt for mange mennesker, og hvorfor så ikke komme ud og se på noget rigtig smukt? Som f.eks. en rosenhave.

Gerlevparkens venner har tradition for flere sociale arrangementer, foredrag, årsmøde m.m., og nogle af disse arrangementer har vi desværre ikke kunnet gennemføres i Corona tiden, men nu lysner det, og på den anden side af sommerferien vil vi alle være vaccinerede.

Vi har passive og aktive i Gerlevparkens venner, og de aktive er bed ansvarlige, hjælpere ved de fælles arbejdsweekends og grønne mænd og damer, som slår græs, hække m.m. Mange er pensionister, men vi har også nogle, der stadig er erhvervsaktive. Mange har været med helt fra starten, da de frivillige overtog pasningen af haven for Fonden for træer og miljø. Vi har haft en meget stabil gruppe, men over 7 år sker der naturligvis en vis udskiftning på grund af fraflytning, sygdom, død m.m., og vi er nu i den situation, at vi har brug for nye aktive venner.

Har nogle af Rosenselskabets medlemmer mod på at blive aktive i Gerlevparkens rosenhave er man velkommen til at kontakte vennernes formand, Sussie Staun Pallesen, tlf. 40825432/ sussie@privat.dk til en snak eller til en aftale om at mødes i parken. I er meget velkomne!

Sussie Staun Pallesen