10. juli, 2021

Zoom webinar invitation – SRS WEBINAR POST REGISTRATION JULY-AUG 2021

På opfordring fra mange sider, stor interesse i pressen og sociale medier for de 10 spændende rosenforedrag a 45 minutter som film af høj kvalitet, åbner Svensk og Nordisk Rosenselskab påny for tilmelding til alle foredrag.

Oplev enestående forelæsninger af nogle af Nordeuropas mest interessante rosen-profiler. I forbindelse med indvielse af Kalmar Rosenhave og rosendåb den 3. juli 2021 arrangerede Nordisk og Svensk Rosenselskab en hel dags forelæsninger, som blev sendt direkte på zoom.

Forelæsningerne holdes af fremtrædende profiler inden for roser med en bred viden og erfaring fra flere forskellige europæiske lande. Foredragene kommer omkring alt fra inspiration og praktiske tips til dyrket mangfoldighed og rosens kulturhistorie.

Pris 80 danske kroner for at følge alle foredrag. Når du er tilmeldt og har betalt, så sender vi linket til din e-mailadresse med adgang til at vælge mellem 10 foredrag og film enkeltvis eller fortløbende døgnet rundt i hele juli og august måned. Linket opdateres løbende med billeder og svar på spørgsmål fra chatten. 

Læs mere om tilmelding HER

Tilmeld dig HER

Oversigt over foredrag, 3. juli 2021:

10:00 Introduktion, Svein-Oddvar Osen, formand i Svensk og Nordisk Rosenselskab sammen med Inger Schierning, VP Europe, World Federation of Rose Societies.

10:15 Torben Thim, Danmark, Her kan du læse Forord og Epilog fra Roser på Hjernen.

11:15 Christina Högardh-Ihr, Sverige

12:15 Inger Kullberg, Finland

13:15 Michael Marriott, Storbritannien

14:15 Roland Hermansson, Sverige

15:15 Knud Pedersen, Danmark, læs artikel bragt i Rosenbladet her

16:15 Mia Gröndahl, Sverige

17:15 Vilhjálmur Luðviksson i dialog med Guðriður Helgadottir, Island

18:15 Toril Linnerud, Norge

19:15 Video fra Kalmar by, indvielsesceremoni og rosendåb.

Efter hvert foredrag er der måske tid til dine spørgsmål.

Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at dygtiggøre dig i roser.