26. juli, 2023

World Rose News June 2023.

”Der er et engelsk ordsprog, der siger: “Første indtryk tæller altid”. Denne maleriske gamle sætning fyldte mit sind, da jeg ankom til Bruxelles i juni, for at blive mødt af et panorama af smukke, elegante og duftende roser”.

WFRS 15. International Heritage Rose Conference afholdt i Belgien viste sig at være en virkelig enestående begivenhed, takket være vores entusiastiske og generøse værter.

I den seneste udgave af ‘World Rose News’ har redaktør Steve Jones fremtryllet en fristende artikel med skønne billeder.

Hvis dette vækker din appetit,  er der snart mulighed for at tilmelde sig vores næste regionale konference, der afholdes i Sverige mellem den 2. – 6. juli 2024 med før og efter ture til Finland og Norge. Se side 14

For detaljer om begivenheden og planlagte ture, besøg blot: www.nordicroses2024.com

Læs også Christina Högardh-lhr fortryllende beretning om at dyrke roser i sit prægtige nordiske moderland, Sverige. Se side 18

Også i denne udgave præsenterer vores flittige regionale vicepræsidenter dybdegående rapporter om deres utrættelige indsats for at promovere foreningen og for at eksemplificere de mange glæder og fornøjelser, som “Queen Of All Flowers” kan bringe til alles liv.
Det nye nummer af WRN kan læses her.

God fornøjelse

Derek

Derek Lawrence

Administrerende direktør WFRS